Prepaid kredietkaart zonder BKR-toetsing

Als je creditcard wilt aanvragen krijg je in 9 van de 10 gevallen te maken met een BKR-toetsing. De creditcardverstrekker gaat in dat geval na of je geen lopende schulden of leningen hebt. Als je namelijk bekend staat als wanbetaler, dan is de kans dat je een creditcard krijgt zeer klein. Gelukkig bestaat er tegenwoordig een eenvoudige en doeltreffende oplossing. Je vraagt gewoon een prepaid kredietkaart aan! Zo’n kaart werkt net even anders in vergelijking tot de standaard creditcard die we allemaal kennen.

Geen koppeling met je bankrekening

Een prepaid kredietkaart wordt niet gekoppeld aan je bankrekening. Je zult deze handmatig moeten “opladen” voor middel van iDEAL. Het voordeel hiervan is wel dat je zelf kunt betalen hoeveel geld je op de kaart zet en hoe vaak je dat doet. Stel dat je de kaart maar één keer per jaar gebruikt (tijdens de zomervakantie bijvoorbeeld), dan zet je er vlak voor je vakantie het gewenste bedrag op. Je kunt je dus niet in de schulden werken, wat met een standaard creditcard een stuk makkelijker is.

Aanvragen via internet

Een prepaid kredietkaart zonder BKR-toetsing vraag je eenvoudig aan via internet. Bestel de kaart online en voor je het weet heb je deze in huis. Zodra het eerste bedrag is gestort op de kaart kun je deze gaan gebruiken. Alvast heel veel plezier met je prepaid kredietkaart!